Σχετικά με εμάς

Το Mabella Beach βρίσκεται 3 km από την Μύρινα και 1 km από την παραλία του Πλατύ σε ένα ήσυχο όρμο του νησιού μας. Η πανοραμική θέα θα σας συναρπάσει ! Ηφαιστειογενείς βράχοι αναδύονται μέσα από την θάλασσα και στο βάθος του ορί-ζοντα ξεπροβάλει το νησί του Αη Στράτη. Η θάλασσα είναι υπέροχη με καταγάλανα νερά και προστατευμένη από τα τυχόν μελτέμια.

Η πρόσβαση στο κτήμα Mabella Beach γίνεται μέσω αυτοκινήτου ξεκινώντας από την Μύρινα και ακολουθώντας την διαδρομή για την παραλία στο Πλατύ. Μετά το Lemnos Village Resort Hotel συνεχίζετε περίπου 1 km. Βρισκόμαστε ακριβώς πάνω από την θάλασσα (το λευκό σπίτι με τις πέτρινες καμάρες και τα φινιστρίνια για παράθυρα).

Το σπίτι είναι σε άριστη κατάσταση μέσα σε έναν πολύ όμορφο κήπο.

Διαθέτει μικρό αριθμό ιδιαίτερα ευρύχωρων δωματίων και δίχωρων τετράκλινων διαμερισμά-των, το καθένα από τα οποία έχει δικό του χώρο στην αυλή. Ολοι οι χώροι έχουν ατομικό μπάνιο, μικρή κουζίνα, ψυγείο, κλιματισμό (τον οποίο πιθανότατα δεν θα χρειαστείτε), τηλεόραση, βραστήρα και σεσουάρ μαλλιών.

Επιπλέον στον εξωτερικό χώρο υπάρχει μεγάλη κοινή κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, καθώς και ψησταριά για να απολαύσετε τα ψάρια και τα κρέατα του νησιού μας. BBQ και κανώ. Τέλος, στο κτήμα υπάρχει ένα πολύ όμορφο κιόσκι, καθώς και ιδιωτικός χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.

Και επειδή ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας το επιβάλει, υπάρχει στην διάθεσή σας και wi-fi/ ασύρματο δίκτυο Internet. Διαθετουμε κανο στην παραλια μας για τους πελατες μας, ελευθερα.

Παρεχόμενες υπηρεσίες & διευκολύνσεις:

Mabella Beach

Αριθμός Πρωτοκόλλου: 1437 MHTE: 03 10 K 13 3K 02734 00

You are viewing the text version of this site.

To view the full version please install the Adobe Flash Player and ensure your web browser has JavaScript enabled.

Need help? check the requirements page.

Get Flash Player